Un Pinguin Inoata 8000 km In Fiecare An Sa-l Vada Pe Omul Care I-a Salvat Viata

În Brazilia, este ilegal să păstrezi animalele sălbatice ca animale de companie. O poveste drăguţă îi are ca protagonişti pe Dindim, un pinguin Magellan şi Joao Pereira de Souza, un pensionar zidar. Specia de pinguini Magellan traieşte în America de Sud şi poate fi destul de des întâlnită pe plajele sud-americane. În vârstă de 71 de ani, pensionarul brazilian l-a găsit pe Dindim în timp ce era la pescuit. Pinguinul era acoperit cu ulei şi aproape de moarte iar De Souza l-a îngrijit până ce acesta s-a însănătoşit.

Un Pinguin Inoata 8000 km In Fiecare An  (3)

Când s-a însănătoşit, pensionarul i-a redat libertatea pinguinului numai că acesta, ataşat de noul său prieten, a refuzat iniţial să plece. Când în cele din urmă a plecat, De Souza a fost surprins să-l vadă revenind anul următor şi în anii care au urmat. În ciuda ceea ce ar putea spune legea, Dindim parcurge 8000 de km şi vine să trăiască cu cel mai bun prieten al lui, pe care l-a întâlnit pe plajele din Brazilia, în fiecare an, începând cu anul 2011.

“Iubesc acest pinguin ca şi pe propriul meu copil și cred că şi el mă iubește”, a declarat Joao la Globo TV. “Nu îi permite altcuiva să îl atingă. Îi loveşte cu ciocul dacă o fac. El se pune în poala mea, mă lasă să-l ud cu duşul şi îmi permite să-l hrăneasc cu sardine “ Sursa Independent

Un Pinguin Inoata 8000 km In Fiecare An  (4)

Un Pinguin Inoata 8000 km In Fiecare An  (1)

Un Pinguin Inoata 8000 km In Fiecare An  (1)

Scroll to Top